ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

Η Σαντορίνη είναι ένας απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς για νιόπαντρους. Η μοναδικότητα του τοπίου, που δημιουργήθηκε απο την έκρηξη του ηφαιστείου, δημιούργησε ένα σκηνικό απαράμιλης ομορφιάς. Σε συνδιασμό με την πανοραμική θέα που προσφέρει και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τον Μήνα του Μέλιτος.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ & ΕΠΕΤΕΙΟΙ

Το ξενοδοχείο Galaxy προτείνει τις μοντέρνες και τις νυφικές του σουίτες με εξωτερικό θερμαινόμενο τζακούζι στην ιδιωτική τους βεράντα, για μια αξέχαστη εμπειρία.

Για διαμονή 5 ημερών σε μοντέρνα ή νυφική σουίτα προσφέρουμε δωρεάν ρομαντικό στολισμό του δωματίου, με μικρές εκπλήξεις και σαμπάνια για να απολαύσετε κατα την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Περιλαμβάνεται επίσης η μεταφορά κατα την άφιξη και αναχώρηση.

TAILOR MADE

Η Σαντορίνη είναι ένας απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς για νιόπαντρους.

Η μοναδικότητα του τοπίου, που δημιουργήθηκε απο την έκρηξη του ηφαιστείου, δημιούργησε ένα σκηνικό απαράμιλης ομορφιάς. Σε συνδιασμό με την πανοραμική θέα που προσφέρει και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τον Μήνα του Μέλιτος.